19 Mayıs 2013 Pazar

Boşaltım

Biyolojik gereklilikler içinde en nefret ettiğim vücüt faaliyetlerdir. Bebeklikten başlayıp ölene kadar gidiyor. İkisinde de duruma göre altını değiştirecek birine ihtiyaç duyuyorsun. Bebeklik günlerini hatırlamıyorsun, yaşlılıkta da nasılsa ölüp gideceksin.

Çoğu zaman insan olduğumuzu unutuyor ve unutmak istiyoruz. Bu gizli saklı içimize işlemiş bir tanrı olma arzusundan kaynaklanıyor. Ama en iyi yanlarını kendimize yakıştığımız için yiyip içmek de istiyoruz. Bir yandan da nankörlük her şeyi yiyip sıçmayı ve her şeyi içip işemeyi istememek. Kendimize bunu yakıştıramıyoruz. Hoş, dünyanın içine ettiğimizi kabullenmeye göre daha kolay ya.

Komiktir kadınların tuvalete sadece makyaj için gittiğini düşünenler var. Özellikle Victoria's Secret modellerine o kadar abartılı bir hayranlık duyuluyor ki insanlar onlara tanrıça gözüyle bakıyor. Öyle bir lüksü ve şöhreti ancak tanrıçalar hak eder zaten. Halbuki onlar da biz ne yapıyorsak aynısını yapıyorlar. Elma şarabı işeseler, çikolata sıçsalar, parfüm osursalardı o zaman farklı olurdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder